Nejčtenější články
Výborné bramboráky - recept
22.08.2015
0 comments
Bramboráky
Ingredience:
1 kg brambor
100 g mouky
2 vejce
4 stroužky česneku
Pepř, sůl, majoránka (1 lžíce)
Postup:
Brambory oloupeme, nastrouháme najemno, osolíme asi 1 lžičkou soli, dáme na cedník a počkáme, až přebytečná voda odteče. Zbytky vody vymačkáme. Přidáme vejce, mouku, vytlačený česnek, pepř, sůl a majoránku. Zamícháme. Můžeme trošku ochutnat, jestli je těsto dostatečně okořeněné.
Na teflonovou pánvičku kápneme trošku oleje, rozehřejeme na středně silný plamen (až silný). Zkusíme kousek těsta, jestli je pánvička dostatečně rozehřátá. Těsto lžící na pánvi jemně rozetřeme a opékáme z každé strany několik minut dozlatova.
Dobrou chuť :-)
Diskuse
nový komentářDiskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem