Nejčtenější články
Jogurtová bábovka - buchta - recept
21.05.2015
0 comments
Ingredience:
200 g hladké mouky, 2 lžičky kypřícího prášku, 200 g cukru krupice, 1 vanilkový cukr, špetka soli, 200 g jogurtu, 3 vejce, 100 g rostlinného oleje
Na vymazání formy: kousek másla, hrubá mouka.
Postup:
Troubu si předehřejeme na 180 °C.
Všechny suché suroviny důkladně smícháme a přidáme jogurt, vejce a olej. Mícháme dohladka. Formu vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Těsto nalijeme do formy a dáváme péct do trouby vyhřáté na 180 °C. Pečeme dozlatova asi 45 minut. Po této době zkouším špejlí, jestli je buchta hotová.
Dobrou chuť ♡♡♡
Diskuse
nový komentářDiskuse neobsahuje žádný příspěvek
Zobrazena strana 1 z 1 celkem